leo laptop

Hola amigos! Började min dag med att fira bästa vännen Amanda, och sedan stack jag till stan med mamma. Där köpte jag laptop-fodralet på bilden – helt i min stil ;) Nu vankas det middag här hemma och sedan blir det gymmet. Taggar för ett riktigt djurigt cardiopass! kramar ♥
 
ida. ♛ [fotografi och hästar]
2013-10-20 · 19:10:47 » Blogg: http://prinsesc.blogg.se

åh så snyggt!

micca
2013-10-20 · 20:47:44 » Blogg: http://thesmalltowngal.blogg.se

sjukt snyggt! :D

FlizanLizan
2013-10-20 · 20:51:59 » Blogg: http://flizanlizan.blogg.se

Snyggt :D

jennifer
2013-10-21 · 17:44:43 » Blogg: http://creameme.blogg.se

Hej katarina!Först av allt måste jag säga att jag ÄLSKAR din blogg, har följt dig ända sen du hade kittyland! Alla inlägg du gör är jättebra och läser bloggen flera gånger om dagen! Du är verkligen min största förebild. Jag har själv bloggat i snart 4 år på min blogg "creameme.blogg.se" hade även en egen domän innan men gick tillbaka till "blogg.se" för ett tag sen.

Jag har tröttnat lite och tappat inspirationen till bloggandet men vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka den, älskar ljusa bloggar med fina bilder och snygga/stilrena designer, hade vart en dröm att driva en sån själv. Men har du några tips på hur man gör för att få det, tex. outfit bilder osv. du tar alltid så otroligt fina bilder! tar någon dem åt dig eller gör du det själv? En snygg design hade också vart bra, den jag har nu är ju väldigt stilren.. har du något tips på hur man skulle kunna få den lite mer personlig? Kram!

Svar: Men gud vad söt du är! Du anar inte så glad jag blir av att läsa sånt här. Massa kärlek till dig <3
När jag fotar så "skruvar" jag alltid upp ljuset så det är på +1 för att få ljusa bilder. Sedan är jag väldigt noga med att fota i bra ljus. Jag har hittat platser i mitt hus där det är bra ljus och då fotar jag där.

Vad det gäller outfits så fotar jag antingen dem själv med stativ + självutlösare mot en vit vägg med bra ljus eller så ber jag en kompis. Då får man kanske själv ställa in inställningar och sedan be dem knäppa några bilder. Bästa vädret att fota ute tycker jag är när det är molnigt men ändå ljust. Då får du inga skuggar i ansikte osv men det blir väldigt snyggt iallafall.

Vad det gäller desgin så blir den väldigt mycket mer personlig om du lägger in lite egna bilder eller bryter av med någon färg. Jag har ju rosa ;) Också kan stilrena bloggar behöva "mjukas upp" med ett romantiskt typsnitt (typ skrivstil eller så) i t.ex. menyn eller rubrikerna.

Lycka till! kram <3
Katarina Dahlgren, aka Kada

AGNESMATHILDAS ♥
2013-10-22 · 16:16:57 » Blogg: http://agnesmathildas.blogg.se

Din blogg är verkligen helt sjukt fantastiskt bra! Jag är helt förälskad. När jag kollade in på den första gången så föll jag direkt. Ljusa bilder, fin bakgrund, underbar header, välskrivna inlägg. Vad mer kan begäras? Dessutom är du så sjukt vacker! Keep it up girl! ♥♥♥

Svar: <3 <3 <3 <3 <3
Katarina
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter