höstlov

Äntligen! Jag har inte några särskilda planer för höstlovet faktiskt, men har lite planerat iallafall. Idag ska jag till Österlen med familjen, på måndag ska jag och min bestie Amanda till Mix & Eat och på tisdag ska jag träffa en tjej från språkresan! Det ser jag verkligen fram emot :D Andra saker som jag tänkte få avklarat är ett besök hos frisören, köpa nya träningstights och eventuellt gå på maskeradbal. Har inte bestämt mig än! Lokalfester är alltid ett osäkert kort, vissa gånger är det hur kul som helst och totally worth 150kr som biljetterna brukar kosta, men ibland är det tråkigt och dålig stämning, och då känns det sjukt onödigt. I-landsproblem o.s.v... Vad ska ni göra på höstlovet?
 
Miléa
2013-10-27 · 17:00:42

Jag kommenterade här förut och frågade om din språkresa till usa var värd osv!... och gjorde som du sa att jag (kanske skulle kunna göra), jag ska åka på språkresa i sommar och sommaren efter det ska jag åka som utbytesstudent! Hade planerat att åka som utbytesstudent i sommar, men ändrade planer!

Iaf, till min fråga till dig! Var det bra att åka med EF till Cali? Det är nämligen ett av mina alternativ. Om du fick ändra dit val i efterhand, skulle du åkt nånannanstans än cali då? Jag funderar även på new york... :/ och är det många yngre studenter som åker? För då kommer jag ändå vara 17 år och känner mig inte jättesugen på att hänga med typ 12 åringar... och sista frågan, är lektionerna jobbiga? för egentligen vill jag bara åka för att träffa nytt folk, uppleva och skapa minnen!

kramis!

Svar: Om du kollar min kategori "Frågor och Svar" så finns där ett jättelångt inlägg om min språkresa, där står allt det du har frågor på (tror jag). Kram
Katarina

Elsa
2013-10-27 · 19:53:04

Håller verkligen med om det där med lokalfester! På lovet ska jag till min farmor som bor i England, shoppa med kompisar och på Bruno Mars konsert! Hoppas du får ett bra lov!

Svar: Det låter jättekul!
Katarina
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter