fall through the phone

via min privata instagram

Håller på att drunkna i plugg! 25% av mitt svenskabetyg står på spel denna veckan, tillsammans med en debattartikel och salskrivning i samhällskunskap. Och det blir mer för varje vecka! Det är såklart lite extra jobbigt nu i ettan på gymnasiet i och med nya lärare, så man vet inte riktigt vad de kommer testa en på... Å andra sidan är många prov inlämningar och inte så mycket "plugga-in-info" så det är ganska skönt. 
 
För övrigt så funderar jag på att flytta min blogg till forme.se. Man kan överföra alla inlägg till nya bloggen också, vilket är ett enormt plus. Har ni någon erfarenhet eller några åsikter om forme.se? 
 
catharina
2013-10-15 · 20:15:44

"25% av mitt svenskabetyg står på spel denna veckan"
Vi får hoppas att det inte är grammatikdelen :)

Svar: haha, jag veeet, dubbelbestämning är mitt största problem! Tänker aldrig på det när jag skriver, men märker det alltid när jag läser, så det är ju iallafall en bit på vägen.
Katarina Dahlgren, aka Kada

Anna
2013-10-15 · 20:42:28 » Blogg: http://annagustafsson.forme.se

Jag har bloggat på forme.se nu rätt länge och kan säga att det varit bra! fanns flera positiva saker som att min besökstatestik ökade, det är lätt att lägga upp bilder i inlägg och skriva inlägg, det är en skön bloggportal och eftersom det inte är så många som bloggar på forme.se som på blogg.se kan man få den adress man vill. (jag flyttade även över alla mina inlägg och det var supersmidigt, dom fixa det inom en vecka men det skulle gått fortare om det inte varit över en helg)

minus är väl att jag tycker att det är kul men lite speciella och unika designer, och det är rätt svårt med forme.se. Man kan inte ändra så mycket utan får välja mellan ett par stilrena designer där man kan välja färger och så men inte så mycket mer.

en annan bra sak är att de har samarbeten och annat som gör att man kan delta i tävlingar och sånt, va med i en tävling för någon vecka sedan då man satte ihop ett collage med sin önkeoutfit från nelly.com och hade chans att vinna alla plaggen!

Hoppas det hjälpte, kram!

Svar: tack för svaret! känner verkligen för att byta blogg nu!
Katarina Dahlgren, aka Kada

Victoria
2013-10-19 · 08:49:23 » Blogg: http://victoriafastlind.forme.se/

Har bloggat på forme i ett par dagar nu och gillar det starkt, det är stilrent och inte massa olika designer. Men kan inte välja jättemycket själv men tycker det räcker. Bilderna blir stora och kvalitén är bra på dem, enkelt att blogga från datorn dock svårare från mobilen, men helt klart värt att testblogga där (:

Din blogg är jättefin förresten, ha de bra!

Svar: åh tack för infon!
tack! <3
Katarina Dahlgren, aka Kada
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter