vitaminkick

Smoothies är det bästa, de är det perfekta sättet att få i sig olika frukter/bär och på så sätt få i sig massa bra vitaminer och antioxidanter. Just nu är jag i en smoothie-period och dricker gärna två smoothies per dag, men jag försöker att hålla mig till en per dag eftersom trots att det är nyttigt så innehåller det fruktsocker, och för mycket av det är inte så bra. Men, just nu så har jag som löfte att när familjen äter efterrätt eller när jag fikar med kompisarna, så ska jag ta en smoothie istället. När jag har ett sockersug så kvittar det faktiskt ifall det är från choklad eller en söt smoothie, och då är ju en smoothie typ hundrafemton gånger bättre. 
 
Tips: Stick ner ett sugrör i behållaren du mixade ihop smoothien i och drick direkt ur den. Mindre disk :) 
 
En läsare bad om lite smoothietips eller recept, och jag börjar med att säga att jag är en röd smoothieperson (vissa är "gula" och vissa är gröna") så alla mina smoothies är väldigt lika varann, hehe. 
 
Min favoritsmoothie - valfri yoghurt (jag föredrar jordgubb), en banan, valfri mängd av hallon och jordgubbar.
Sommarsmoothien - Vaniljyoghurt, valfri mängd av jordgubbar och en banan. 
Bli frisk-smoothie - En banan, valfri mängd av blåbär och hallon och apelsinjuice.
Övrigt: Jag brukar slänga i lite kryddor också, som kanel, vanilj och kardemumma. 
 
Vad är era bästa smoothierecept? Tar tacksamt emot goda, grönsakssmoothies eftersom de är supernyttiga och jag inte äter tillräckligt mycket grönsaker ;) 
 
 
Alva
2013-09-11 · 15:55:37 » Blogg: http://Facebook.se

För att få de extra nyttigt kan du ta naturell yoghurt (mindre socker än med smak) och blanda de med två skedar kvarg så blir de mer protein och sedan frukten och bären du vill ha . Skulle rekommendera banan och blåbär , blir en perfekt smoothie! Så naturell youghurt kvarg banan och blåbär! :) så gott
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter