ny vecka och nya tag

Lite motivation för den kommande veckan ☆ Mina mål för nästa vecka är att gymma minst en gång (sist jag gjorde det var innan USA...) samt träna på hopp och vighet till cheerleadingen. Den sista oktober har vi nämligen fått som "läxa" att vi ska klara spagat på båda benen så jag måste ta itu med det nu. Nu ska jag planera veckans träning och sedan se något avsnitt Desperate Housewives, därefter blir det sängen! Puss lovies.
 
Linnea
2013-09-23 · 17:51:33

Hej Katarina!
I juni blev jag frisk förklarad från min bulimia. Jag var under 2år fruktansvärt besatt av min vikt och hur jag såg ut.
Jag äter nu precis som alla andra men är LIVRÄDD för att träna. tror att ifall jag börjar träna och försöker pressa mig att göra bra ifrån mig, att jag då kommer få tillbaka mina ätstörningstankar. att jag kommer vilja försöka gå ner i vikt igen.
som det är nu vill jag verkligen inte de, jag vill ha en sund kropp. kunna träna och må bra av det, precis som de ska vara.

Har du några tips på saker jag kan träna och hur jag ska göra för att inte bli helt besatt av det igen?

kram

Svar: Otroligt tråkigt att höra, men såklart bra att du är friskförklarad.
För att inte vikthetsa - släng vågen. Ställ dig inte på den iallafall. Och kanske om du gör ett träningsschema (som är "normalt", inte extremt) och håller dig till det så kanske det funkar? Om du "bara sticker ut och springer" är det kanske lätt hänt att du tänker "nu måste jag bränna 600 kalorier och springa en mil", men ifall du bestämmer att idag ska jag gå fem minuter och springa tio and that's it så kanske du inte pushar dig till att träna för mycket?

Det är verkligen svårt det här, och på något sätt så blir man aldrig helt fri från tankarna. Försök att prata om det, och om du märker att du börjar tänka i fel banor igen, säg till någon direkt och åtgärda det.

Och sist, en kliché som stämmer - du är verkligen fin så som du är. Försök att förstå det <3

Lycka till!
Katarina Dahlgren, aka Kada

Nelly
2013-09-24 · 21:36:31 » Blogg: http://dannehallnellyy.blogg.se

Åååh! Kollar du också på Desperate Housewives? :D Bästa serien som finns! Älskar den, så galet bra! Hur långt har du kommit? :)

Svar: Ja det gör jag! Är på säsong 7 :)
Katarina Dahlgren, aka Kada
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter