must buys

 
Imorgon så blir det shopping för min del, och jag är så taggad! Har levt fattigt de senaste två veckorna kan jag säga er (just nu så skramlar det 13kr i plånkan and that's it). Studiebidraget är mer än välkommet imorgon så att säga. På inköpslistan står det festklädsel till Kolboda, nya ballerinas, puder och en sportsbh eller två. 
 
Kvällen har jag spenderat med en underbar brud (puss på dig ebbsan slebbsan) och det har bjudits på både Ben & Jerry, dalmål och väldigt många skratt varvat med lite cheerleading och madrassåk nerför trappan. Definitivt en kväll som jag arkiverar som bra lördagar. Puss! 
catharina
2013-09-01 · 11:57:50

Man får inte studiebidraget denna månaden. Det är förmodligen pengar från dina föräldrar i så fall (om du nu tror att dina pengar är i form av studiebidraget) :)

Svar: jaa, så är det kanske. men jag har för mig att man får studiebidrag 10 månader om året, september-juni, men jag kan ha fel.
Katarina Dahlgren, aka Kada

catharina
2013-09-01 · 20:05:40

Ja precis, det stämmer. Men eftersom att man får studiebidraget i slutet av månaden, den 28e, så får man alltså inte den 28e augusti och inte heller den 28e juli. Nästa är 28e september:)

Svar: jaha! ja, då är det förmodligen från päronen.
Katarina Dahlgren, aka Kada
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter