a year ago

//bild från oktober 2012//
Kollade igenom lite gamla bilder och blev förvånad över hur mycket citatet "En bild förändras aldrig, även om personerna i det gör det" stämmer. Hade jag träffat mig själv för ett år sedan och berättat allt som skulle hända, så hade jag aldrig trott det. Att en person jag älskar skulle dö, att en person som jag trodde älskade mig skulle förändras så mycket och att vi inte skulle prata på 3 månader, att mina föräldrar skulle skiljas... Men finns många positiva saker som jag aldrig skulle tro heller – att jag hittat tillbaka till en gammal vän, hade världens bästa veckor i California, att jag fått nya helt otroliga vänner tack vare cheerleadingen och att Ben & Jerry Peanut Butter lanserats. 
 
Enough with the deep talk, nu har jag fått lite tankar ur mig och ska vidare på filmkväll med två underbaringar. Nästan som på den gamla goda tiden, för ett år sedan. Vi hörs imorgon, kram! 
 
 
 
 
ELIN
2013-10-29 · 22:14:01 » Blogg: http://elinwahlberg.com

fin bild!

Kajsa Sagebrand
2013-10-30 · 08:03:54

Älskar dina deep talk i bloggen, den gör bloggen mer personlig!
Förresten! Kan du inte göra inlägg om hur du strechar inför din Scorpion? Jag är själv cheerleader och har svårt att göra scorpion. Det skulle uppskattas! Kram på dig! <3

Svar: Tack så mycket :DJa, jag kan försöka fixa ett inlägg, men om jag ska säga det lite snabbt så stretcha spagat och split, och be någon dra dina ben framåt och bakåt. stretcha ryggen i brygga och börja med att öva scale och gå sedan över till scorp. kram!
Katarina

tessan
2014-03-10 · 23:57:45 » Blogg: http://tessansplace.blogg.se

jätte fina bilder! Tänkte bara fråga vilket fotoprogram du redigarar dina bilder i ?, några tips på några bra? Jag har fått mac nu och förut hade jag photoscape och redigera i men den man får till mac sugen så berhöver något annat..
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter