nystart

Hej vänner! Blir så glad av att se att det fortfarande är folk som klickar in här varje dag trots att jag inte uppat på väldigt länge. Jag har tänkt mycket på bloggen de senaste dagarna och har även tidigare funderat på att byta blogg. Nu har jag bestämt mig för det! Numera hittar ni mig på katarina.forme.se! Ni som följer mig på Bloglovin' kommer automatiskt komma till nya bloggen :) 
 
~ Kommer fortfarande ha kvar denna blogg, för arkivets skull. ~

bloggpaus

Har haft ett himla skönt lov och är inte så pigg på att gå upp klockan 06:30 imorgon. Har dessutom en himla massa prov och inlämningar framför mig så kommer behöva plugga flera timmar varje dag. Kommer knappt hinna med träningen, och förmodligen inte bloggen.
 
Nu är jag jättetrött så ska stänga igen datorn och försöka sova. Vi hörs när vi hörs! 
 
Update: Bloggpausar ett tag. Hinner inget och har redan för mycket ångest från skola, hinna träna och få studiebidraget att räcka till, så orkar inte dessutom ha massa ångest på mig att leverera blogginlägg. 

instalov

// bild 1-5 av mig, bild 6 av Gabbi //
Startade lovet på bästa sätt med en maskeradfest jag sent kommer glömma. Har även haft utlopp för min kreativa sida och ritat en massa. Fikat med både Amanda och Diana har jag också gjort, och haft en massa filmkvällar/övernattningar – på bild med Isa, Gabbi och Maika. Spenderade även en eftermiddag + kväll med mina "trillingar" ♡
 
Nu ska jag packa upp övernattningsväskan och städa rummet. Slutar aldrig förvånas över hur kort tid det tar för mitt rum att gå från nystädat till bombnedslag. Så jobbigt. Ska även göra de sakerna jag skjutit upp hela lovet – säg hej till två kapitel matteplugg (det första kapitlet tog mig 3,5h... Fun...).
 

love it

// tumblr // 
 

pancake breakfast

Man får ju passa på när det är lov! Fick faktiskt bli normala pannkisar och inte bananpannkakor, eftersom vi inte hade några bananer hemma. Iallafall så blandade jag bara ihop lite mjöl, två ägg, lite mjölk och en nypa salt och bakpulver och tadaaa! Vaniljglass och varma blåbär till blev pricken över i. Yum! 
 
 

mitt oktober

// bild 1 är från skolans facebook, bild 6 från partyshots //
Oj vad tiden går fort – ännu en månad som gått! Börjar på allvar få lite åldersångest. Tror jag vet vad mitt nyårslöften inför 2014 blir – att ta vara på varenda dag. "Fyll inte livet med dagar utan dagarna med liv" typ. I oktober har jag iallafall varit på recentiorsfest med alla ProCivitas-ettor, druckit massvis med te, fått mitt program på cheerleadingen, köpt en underbar cape, bakat tidernas godaste muffins, åkt skridskor "på riktigt" för första gången på nästan ett år, sett på Harry Potter, spenderat mycket tid med vännerna, åkt till Österlen och varit på maskeradfest som jag aldrig kommer glömma.