still not over you

bilder från min we♥it-sida
USCH, är så sjukt opeppad på livet. Jag är sååå skoltrött och det är en never-ending-struggle känns det som. Förra veckan hade jag sex prov/redovisningar på fyra dagar, bara för att denna veckan ha ett prov, läsa ut en bok och dessutom är det den årliga vårkonserten som man måste lära sig låttexter och stämmor till. Och sedan är det ändå massa andra prov/inlämningar som ska göras - som skriftligt i spanska-nationella, jag måste skriva och komponera en låt, stort svenskaprov, förmodligen ett till historieprov... Och ovanpå skolångesten så ligger mat- och träningsångesten. Nä, jag är nära på ett sammanbrott. Jag orkar inte mer. 
Anonym
2013-05-19 · 15:18:18

Du klarar det! Det är ju inte många dagar kvar nu.. Men shit, vad stressigt det är :( Lycka till!

Svar: ja, det är bara att bita ihop! tack :)
Katarina Dahlgren, aka Kada

Catarina
2013-05-19 · 15:45:37

När man har ångest över mat och träning så är det något som är fel. Det är inget som hör till i livet. Prata med någon om det. För din egen skull. Kram.

Svar: det är en kombination av allt, jag kan inte kontrollera mina betyg och det får mig att vilja ha kontroll över något annat..
Katarina Dahlgren, aka Kada

Emma
2013-05-19 · 19:07:20

Trust me, i've been there! Vårterminen i nian dödade mig nästan, fick stressattacker på panikattacker ständigt. Men som tur är tar det slut snart, 26 dagar kvar!! Kämpa, men ta inte i så mycket att du mår dåligt. Träning är bra för att slappna av, så att ta en löptur mellan studierna kan man göra med gott samvete :) stora kramar!!

Svar: tacktack, jag försöker! :)
Katarina Dahlgren, aka Kada
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter