lite om löpning

Först och främst - tack söta du för de fina orden! ♥ Som svar på dina frågor så inleder jag med att jag bara gjort detta programmet i tre och en halv vecka ungefär, och återkommer när jag är klar med alla tio veckor.
 
Så, resultat - jag har inte sett någon större förändring på min kropp om det är det du menar, men det har blivit förändring på själva löpandet, absolut. Mest ser man väl det på min snitt-tid - första löprundan sprang jag den första kilometern på 7:40 (ja det är lite pinsamt) men nu, tio löprundor senare så ligger den på 6:50.
{Mitt mål är dock att få ner den till 6 minuter blankt innan 2014 och sedan till ~5:30 eller så}
 
Vad det gäller löptips så är jag absolut ingen expert, utan detta är bara mina egna iakttagelser. Först och främst - musik. Den är ganska självklar, men verkligen, musiken gör det typ en ziljard gånger lättare att springa. Två - bestäm dig för när du ska springa och stick ut då. Om man bara säger "jag tar det kanske nån gång nästa vecka..." blir det aldrig av. Tre - Inställningen. Det låter lite flummigt, men om du laddar upp med positiva tankar innan och under löprundan blir det lättare. Fyra - Tänk inte så mycket på vägen, stegen, andningen eller att det är jobbigt. Det är svårt att förklara, men för mig har löprundorna blivit som pauser från allt annat. 
mina babies ~ från Asics
  
Maja - NORRLANDSSTIL.BLOGG.SE
2013-08-30 · 16:20:36 » Blogg: http://norrlandsstil.blogg.se

nice :)

jasmin
2013-09-02 · 21:22:06 » Blogg: http://stereolove.blogg.se/

Jätte fin blogg du har! :) <3

Svar: tack :)
Katarina Dahlgren, aka Kada

Emma - mamma till Demian
2013-09-02 · 21:23:43 » Blogg: http://emmaholmvall.blogg.se

Håller med dig om att musiken är A och O. Utan den hade jag knappt kommit ett par hundra meter. Nya träningskläder tycker jag också ger en kick, iaf när man ska starta igång! Kram

Johanna L
2013-09-02 · 21:37:53 » Blogg: http://johannalovisa.blogg.se

Bra tips!!

daniela
2013-09-02 · 21:39:47 » Blogg: http://ddanielas.blogg.se

jag använde mej precis av samma tips som du nyss räknade upp när jag sprang midnattsloppet i lördags :D

Svar: åh vad kul! hade också velat springa det någon dag :)
Katarina Dahlgren, aka Kada

Lisa Radojewska
2013-09-02 · 21:42:53 » Blogg: http://raawhr.blogg.se

Jätte bra inlägg :) Kolla gärna in min blogg och träning!:)
Kram
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter