california

 
Inte ens en månad har gått sedan jag hade kaliforniens sand mellan tårna, och jag saknar det redan så att det gör ont. Jag måste tillbaka. Det känns som om jag lämnat en del av mig där, den viktigaste delen av en människa har jag lämnat där - livslusten och glädjen. I California såg jag färger och här hemma är det svartvitt. Där borta kunde jag vara mig själv, jag hörde äntligen hemma någonstans. Jag saknar värmen - vädret och folket, och här är allt kallt i dubbel bemärkelse. Jag saknar att främlingar ler och hälsar medan här blir du snead ifall du skulle säga hej till någon du inte känner eller ens om du säger hej till någon i din klass som inte tycker du är populär nog. Nej, efter en månad i Sverige efter en månad i USA, så inser jag allt som var rätt där och allt som inte är det här. Jag måste tillbaka, så frågan är; ska jag åka dit så fort jag kan - det vill säga ett utbytesår efter ettan men å andra sidan behöva komma hem och sedan ha två år i Sverige innan jag kan åka tillbaka dit - eller - ska jag vänta till efter trean och efter det åka dit och  sedan aldrig behöva komma tillbaka? 
Hanna
2013-08-31 · 11:55:55 » Blogg: http://hannakarlssson.blogg.se

Har typ samma känsla! Saknar Kalifornien sååååååååå mycket.! Jag måste tillbaka! Jag kommer definitivt bo där någon gång i mitt liv!

Hanna
2013-08-31 · 11:56:06 » Blogg: http://hannakarlssson.blogg.se

Har typ samma känsla! Saknar Kalifornien sååååååååå mycket.! Jag måste tillbaka! Jag kommer definitivt bo där någon gång i mitt liv!

rebecca
2013-08-31 · 11:56:40

utbytesar ar skitkul! :)

Milea
2013-09-01 · 17:03:21 » Blogg: http://www.mileaiusa.blogg.se

Åk som utbytesstudent med Explorius! Ska göra det nästa år, blir det väl... Är sjukt taggad :)

Johanna
2013-09-02 · 21:23:33 » Blogg: http://nannna.se

Fin bild )
Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter